Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Belgijanac

Eden Hazard o prelasku u Real Madrid: Želim da navijači znaju ovo

edenhazard

Chelsea večeras u Europa ligi igra protiv Slavije Prag

Najbolji igrač Chelseja i jedan od najboljih fudbalera engleske lige ove sezone Eden Hazard već neko vrijeme je na meti Real Madrida.

Mediji ga već mjesecima doslovno svrstavaju u ekipu Zinedina Zidanea za narednu sezonu, a i sam je priznao kako mu je legendarni Zizou jedan od fudbalskih uzora.

Tokom simultanke protiv West Hama u kojoj je Chelsea njegovim golovima slavio 2:0, navijači protivničke ekipe skandirali su: “On ide u Madrid”, aludirajući kako navijači Chelseaja neće još dugo moći uživati u njegovim čarolijama.

Konačno se oglasio i sam Belgijanac. Nije otpisao mogućnost transfera, samo je kazao kako će o tome razmišljati na kraju sezone.

“Fokusiran sam na Chelsea, na posljednjih mjesec dana sezone u kojima se borimo za ulazak u Ligu prvaka i osvajanje Europa lige. Želim da navijači znaju da sam posvećen samo svom timu, a poslije ćemo vidjeti šta će biti”, objasnio je Hazard.

Chelsea upravo večeras nastavlja svoj pohod na Europa ligu, gostuje u Pragu protiv Slavije u 21 sat.

Sve osim trijumfa londonskih Plavaca bilo bi veliko iznenađenje, a tako misle i kladionice.


MOZZART nudi fantastičnu KVOTU 1.65 na pobjedu londonske ekipe.

Još primamljivije zvuči KVOTA MOZZARTA od 2.65 na pobjedu gosta i 3+ golova, što bi se moglo obistiniti ako Hazard “ubaci u brzinu”.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!