Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kvalifikacije za "kl"

Ekspedicija Borca otputovala na Farska Ostrva: Ofanziva od prve minute

fkborac (1)

Stručni štab na raspolaganju ima sve igrače, a iz tabora Banjalučana poručuju da će i drugoj utakmici od prve minuta krenuti u napad

Borac sa dva gola prednosti u džepu odlazi put Toršavna na megdan ekipi B36 u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Stručni štab na raspolaganju ima sve igrače, a iz tabora Banjalučana poručuju da će i drugoj utakmici od prve minuta krenuti u napad.

“Očekuje nas teška utakmica. Revanš igramo na vještačkoj travi, a na ovoj podlozi oni već dugo igraju i navikli su se na taj teren. Imamo lijepih 2:0 iz prve utakmice, ali to je rezultat koji se teško brani. Na Farska Ostrva idemo da odigramo napadački fudbal, nećemo se povući i braniti rezultat, nego ćemo igrati kao da je 0:0. Sigurno ke da će oni igrati mnogo ofanzivnije nego u prvom susretu, ali mi se nećemo opustiti. Maksimalno oprezno ulazimo u ovu utakmicu i cilj nam je da prođemo u drugu rundu kvalifikacija”, poručio je Dragan Šarac, asistent u stručnom štabu Nenada Lalatovića.

Zadnja linija Borca odradila je odličan posao u prvoj utakmici. Crveno plava mreža ostala je netaknuta, a Nikola Andrić poručuje da će, zajedno sa saigračima, dati sve od sebe da tako bude i u Toršavnu.

“Prvo poluvrijeme smo dobili, sad nas čeka drugo poluvrijeme. Kao i u prvu utakmicu, i u ovu ulazimo maksimalno. Tada smo slavili 2:0, a nadam se da će tako biti i u revanšu. Daćemo sve od sebe i na terenu ćemo se pokazati”, kaže Andrić.