Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

odlukom skupštine

Elvedin Begić izabran za počasnog predsjednika Nogometnog saveza BiH

nfsbih begic

Za počasnog predsjednika NSBiH izabran je Elvedin Begić, na prijedlog nekoliko kantonalnih saveza iz NS Federacije, a uz podršku i FSRS

Redovna sjednica Generalne Skupštine Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održana je danas na Ilidži.

Delegati Skupštine usvojili su izmjene i dopune Statuta NSBiH, Izvještaj o radu NSBiH, finansijski i revizorski izvještaj za 2019. te Plan rada i finansijski plan za 2020. godinu.

Verifikavna je izmjena člana Izvršnog odbora iz FSRS. Vico Zeljković, aktuelni predsjednik FSRS zamijenio je Mileta Kovačevića i postao punopravni član IO.

Za počasnog predsjednika NSBiH izabran je Elvedin Begić, na prijedlog nekoliko kantonalnih saveza iz NS Federacije, a uz podršku i FSRS, saopćeno je iz NSBiH.

– Vi ste svojim glasanjem danas potvrdili da znate cijeniti rad. Ovo nije priznanje samo za mene, već za čitav Izvršni odbor. Ja sam samo kapetan broda i taj brod vodimo zajedno. Izvještaji su pokazali da smo radili dobro. Ovo priznanje za mene je velika čast i obaveza. Neka nas priznanja čine sretnim i ponosnim, do nekih dolazimo sa puno truda, ali priznanja se ne odbijaju – kazao je Begić.