Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Žrijeb u ponedjeljak

Evo protiv koga bi Džeko i Pjanić mogli igrati u osmini finala Lige prvaka

pjanic_ronaldo

Žrijeb osmine finala održat će se za pet dana, u ponedjeljak 17. decembra

Grupna faza Lige prvaka završava večeras utakmicama grupa od E do H, dok su sinoć završeni mečevi prve četiri grupe.

Ipak, pred večerašnje duele nema puno euforije, jer se u tri od četiri grupe već zna koji timovi idu dalje.

Jedino je preostalo da Shakhtar i Lyon odluče posljednjeg putnika u eliminacijski krug najprestižnijeg klupskog fudbalskog takmičenja.

Žrijeb osmine finala održat će se za pet dana, u ponedjeljak 17. decembra.

Prva stanica na putu do finala na Wanda Metropolitano stadionu u Madridu već bi mogla biti prepuna sjajnih mečeva, a možda najzanimljiviji potencijalni duel je onaj prošlogodišnjih finalista, Real Madrida i Liverpoola.

Romu u prvom eliminacijskom kolu učekuju sve sami giganti – Barcelona, Borussia Dortmund, PSG, i možda “najlakši” protivnik, Porto. Tu su još i Bayern Minhen i Manchester City, ako večeras osiguraju prvu poziciju u svojim grupama.

Trener Juventusa najavio je da će večerašnju utakmicu protiv Young Boysa odigrati u najjačem sastavu kako bi osigurao prvu poziciju u grupi i tako izbjegao one najneugodnije protivnike u eliminacijskoj fazi.

Iako je najavio da će odmoriti Chiellinija, u sastavu će se, što je možda i najvažnije, naći Cristiano Ronaldo.

Ipak, i drugoplasirane ekipe iz sinoćnjih grupa su veoma jake, pa bi tako Juve u osmini finala mogao igrati protiv Atletico Madrida, Tottenhama, Liverpoola, Schalkea, a nakon večerašnjih mečeva, tu bi se mogli naći i Ajax te Shakhtar ili Lyon.

Prema ovim najavama, Juventus se neće štediti. MOZZART nudi KVOTU 1.95 na pobjedu gostiju i 3+ golova, što ne bi trebao biti problem za napadače Stare dame.

U toj postavci, Young Boys će imati malo prilika da načne Juventusovu poslovično jaku odbranu, pa MOZZART nudi sjajnu KVOTU 1.92 da domaćin neće postići pogodak.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!