Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Evo šta je Ronaldo sinoć govorio kamermanu (VIDEO)

ronaldo2

Nakon remija Reala na gostovanju protiv Leganesa, najviše pažnje španske a i svjetske fudbalske javnosti privuklo je ponašanje prve zvijezde Madriđana, Portugalca Cristiana Ronalda.

Ronalda je Zidane Zidane odlučio izvući iz igre u 80. minuti, a na travnjak poslati Marca Asensija. Portugalac je tako zamijenjen prv put nakon skoro devet mjeseci u jednoj utakmici Reala.

I izgleda nije mu to baš najbolje sjelo. Makar se trudio da pokaže suprotno.

Ronaldo se prilikom izlaska s terena smješkao, no taj osmjeh je brzo nestao nakon što je sjeo na klupu. Čim je shvatio da je kamera pored terena okrenuta u pravcu njega, a ne ka terenu.

Portugalac je nekoliko puta, uspjeli su pročitati s usana španske kolege, kamermanu rekao da se “fokusira na teren, a ne na njega”. No, kamerman je bio uporan. Ali i Ronaldo je. Portugalac je gestovima poručivao da neće napraviti ništa što bi sugerisalo da je ljut nakon poteza Zidanea.

https://www.youtube.com/watch?v=57DgMsSNE9I

Da stvar bude gora, Real je nakon izlaska Ronalda primio gol za konačnih 2:2. Ako je izmjenu podnio stoički, to nije. Pobjegao je u svlačionicu, bez da se otišao pozdraviti sa protivničkim igračima.

Ono što treba reći jeste da je Ronaldo sinoć pružio prilično lošu partiju, i to je sigurno jedan od razloga zašto je bio ljut nakon meča. Pogledajte sve njegove kontakte s loptom protiv Levantea, i kako su oni završavali. Bilo je to svega, pa i simuliranja…

https://www.youtube.com/watch?v=a1xZpAB-rIM