Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

brojke su čudo

Evo zašto je Real toliko zagrizao za Hazarda

hazard

Na opciju u kojoj Chelsea pobjeđuje s najmanje četiri gola na utakmici Mozzart je ponudio odličan koeficijent od 5,30

Chelsea je u nedjelju osigurao nastup u Ligi prvaka iduće sezone.

Na Stamford Bridgeu pao je Watford, a utakmica je odlučena u prvih pola sata drugog poluvremena. Pobjedom od 3:0 Plavci su kolo prije kraja zadržali treću poziciju, sa bodom više od Tottenhama i čak četiri od petoplasiranog Arsenala koji je prvi ispod crte za Ligu prvaka.

Još jednu sjajnu partiju ove sezone pružio je Belgijanac Eden Hazard, koji je namjestio prva dva gola na utakmici. S dvije asistencije protiv Watforda Hazard je došao do fantastičnog učinka ove sezone u Premier ligi – 16 golova i 15 asistencija.

Otkada se igra Premier liga u ovom formatu, prije Hazarda do učinka 15+ golova i 15+ asistencija došla su još samo trojica igrača – Erci Cantona (1992/93), Matt Le Tissier (1994/95) i Thierry Henry (2002/03).

Gledajući na Hazardove brojke ove sezone, nimalo ne čudi što je Belgijanac već duže vrijeme glavna meta madridskog Reala, igrač kojeg svi već idućeg ljeta vide na Santiago Bernabeu. Jer, trenutno u Realu nema niti jednog igrača koji je blizu njegovog učinka kada su asistencije i golovi u pitanju. Najbliži mu je vremešni Karim Benzema (21 gol i 5 asistencija), a daleko iza su Gareth Bale (8 golova i 3 asistencije), te Luka Modrić (3 gola i 6 asistencija).

Hazard je ove sezone ubojitiji od Bale i Modrića zajedno. Real mora dovesti Hazarda.

Plavci u posljednjoj utakmici ove sezone idu u goste Leicester Cityju. Mozzart na trijumf Chelseaja nudi kvotu 2,20. Zanimljivo je da u posljednjih pet međusobnih susreta ova dva tima nikada nije slavio domaćin. S obzirom da je u pitanju zadnje kolo, mogla bi to biti poslastica s puno golova. Na opciju u kojoj Chelsea pobjeđuje s najmanje četiri gola na utakmici Mozzart je ponudio odličan koeficijent od 5,30.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtuUPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!