Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Evropska liga: Lazio slavio protiv Vitessea, Zenit deklasirao Vardar

lazio imobile

U četvrtak navečer su odigrane utakmice prvog kola grupne faze Evropske lige, a u mečevima koji su se igrali u terminu od 21.05 sati Crvena zvezda remizirala protiv BATE-a, dok je Vardar u Skoplju doživio debakl protiv Zenita, javlja Anadolu Agency (AA).

U grupi “G”, Hapoel Beer-Sheva je u Beer Shevi savladao Lugano sa 2:1, dok je FCSB je u Bukureštu slavio protiv Plzena rezultatom 3:0.

U okviru grupe “H”, Crvena zvezda je u Beogradu igrala neriješeno 1:1 protiv BATE-a. Drugi meč u ovoj grupi između Arsenala i Kolna na “Emiratesu” u Londonu je u toku.


C1——-x———1B by watch-it-now

Marseille je u grupi “I” na “Vélodromu” u Marseilleu bio bolji od turskog Konyaspora sa 1:0, dok je Guimaraes kao domaćin remizirao protiv Salzburga sa 1:1.

U grupi “J”, Zorya Luhansk je u L'vivu poražena od švedskog Ostersunda sa 0:2, dok je Hertha Berlin na “Olympiastadionu” u Berlinu igrala bez golova protiv Athletic Bilbaa.

U okviru grupe “K”, Waregem je na “Regenboogstadionu” u Waregemu doživio visok poraz od Nice rezultatom 1:5, a Vitesse je u Arnhemu također poražen od Lazija sa 2:3.


Vitesse vs Lazio 2-3 Highlights & All Goals 14… by EPIC_FOOTBALL

Real Sociedad je u grupi “L” u San Sebastiánu slavio protiv Rosenborga sa 4:0, dok je Vardar na “Telekom Areni” u Skoplju poražen od ruskog Zenit Petersburga sa visokih 0:5.


All Goals & highlights – Vardar 0-5 Zenit St… by goalsarena2017

U mečevima odigranim u terminu od 19.00 sati postignuti su sljedeći rezultati: Apollon – Lyon 1:1, Atalanta – Everton 3:0, Austria Beč – AC Milan 1:5, Bašakšehir – Ludogorets 0:0, Dynamo Kyiv – Skenderbeu 3:1, FC Copenhagen – Lokomotiv Moskva 0:0, Hoffenheim – Braga 1:2, Rijeka – AEK 1:2, Slavia Prag – Maccabi Tel Aviv 1:0, Villarreal – FC Astana 3:1, Young Boys – Partizan 1:1 i Zlin – Sheriff Tiraspol 0:0.