Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Primera

Fekir stiže na Betisovo “finale”

Naslovna (2) (1)

MOZZART vam nudi poklon kvotu (2,03) na pobjedu Verdiblankosa protiv Eibara koji u Sevilju stiže bez najboljeg strijelca

Betis i Eibar zatvoriće u ponedjeljak (21.00) 11. kolo Primere. Tim sa najviše primljenih protiv tima sa najmanje postignutih golova u prvenstvu u potrazi za pobjedom koja će ih pogurati ka gornjem dijelu tabele.

POGLEDAJ SVE KVOTE KLADIONICE MOZZART

Štaviše, Verdiblankosi bi eventualnim trijumfom preskočili sedam timova i stigli na dva boda od četvrtoplasiranog Real Madrida. U slučaju poraza bi pak ostali isto toliko daleko od opasne zone. Eto koliko je Primera ove sezone ujednačena. Doduše, kao i najveći broj prvenstava širom Evrope.

Betis je na prethodnih osam ligaških mečeva pretrpio šest poraza i crni oblaci već su se nadvili nad Benito Viljamarinom. Posljednji, protiv Bilbaa na San Mamesu (4:0), dodatno je “ubio“ moral ekipe i pritom demonstrirao koliko će ekipi nedostajati Serhio Kanales. A neće iskusnog veziste biti nekoliko mjeseci zbog teže povrede koju je nedavno zadobio. Baš kao ni Klaudija Brava koji mu se prethodne nedjelje pridružio na listi odsutnih. U moru loših, dobra vijest za Manuela Pelegrinija je da se Nabil Fekir u potpunosti oporavio i da će moći od starta da nastupi večeras.

Čileanski stručnjak bio je u pravu kada je u subotu na konferenciji za medije utakmicu sa Eibarom okarakterisao kao “finale”, s obzirom na to da počev od nje ulazi u nešto lakši i komforniji period sezone, jer je u dosadašnjem dijelu prvenstva odmjerio snage sa sedam od 11 prvoplasiranih ekipa Primere. I taj ciklus zatvorio neslavno. Sa šest poraza i samo jednom pobjedom.

 

EIBAR ĆE POSTIĆI PRVI GOL – KVOTA 2.45

Gosti iz Baskije, sa dva boda manje od tima iz Sevilje, žele da što prije pobjegnu od opasne zone, a kako bi to učinili moraće da nastave sa dobrim igrama na strani, pošto su sa dosadašnja četiri gostovanja na Ipuruu odnijeli sedam od ukupno deset osvojenih bodova.

Najveća boljka ekipe Hozea Luisa Mendilibara je neefikasnost. Eibar je ove sezone najmanje puta tresao mreže rivala u La Ligi, svega šest, zbog čega će izostanak Kikea Garsije, strijelca polovine golova, zadati jaku glavobolju iskusnom španskom stručnjaku pred putovanje u Sevilju.

Betis nema pobjedu nad Eibarom na posljednja četiri međusobna susreta, i možda je sada pravi trenutak da prekine taj niz. Posebno jer vam trijumf Verdiblankosa u MOZZART kladionici donosi najveću kvotu na svijetu.