Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

maracana

Finale Copa Americe između Brazila i Argentine gledat će 7.800 gledatelja

FILE PHOTO OF BOSNIAN MASS GRAVE.
FILE PHOTO 18SEP96 - International forensic experts examine dozens of bodies in a mass grave in the Serb entity of Pilicer September 18, 1996. The bodies are believed to be some of the 8000 missing persons who fled Srebrenica in July 1995. In chilling detail, the United Nations on Monday issued a damning report on its actions leading up to the 1995 killings of Bosnian men in Srebrenica, blaming itself and the Security council for failing to use force and appeasing the Serbs. CLH/

Lokalne vlasti su dozvolile 10 posto kapaciteta stadiona Maracana, što iznosi 7.800 gledatelja

Vlasti u Rio de Janeiru dozvolile su povratak dijela navijača na finale Copa Americe između Brazila i Argentine koje će se igrati u noći sa subote na nedjelju na stadionu Maracana.

Lokalne vlasti su dozvolile 10 posto kapaciteta stadiona Maracana, što iznosi 7.800 gledatelja.

To će biti prva utakmica s gledateljima na ovogodišnjem izdanju prvenstva Južne Amerike koje se održava u Brazilu.

Odluka se temelji na tome što su organizatori predstavili protokole “rada i akreditacije koji donose mjere za zaštitu zdravlja uključenih, koristeći odgovarajuće alate za sprečavanje zaraze i širenja COVID-19 “, navodi se u objašnjenju gradskih vlasti.

Na tribine će moći samo oni s negativnim testom na koronavirus koji je napravljen najkasnije 48 sati ranije.

Brazilu će to biti 21. finale, a do sada je slavio devet puta, dok će Argentina u 29. finalu loviti 15. kontinentalni naslov, prenosi Hina.