DERBI BIH

FK Borac Banja Luka –  FK Željezničar! Nagrade za čak 10 igrača!

710x380px-BORAC-VS-ZELJO-GIVEAVAY-PR

Sportska kladionica Meridian specijalno za derbi BiH Premijer lige pripremila je BONUSE i poklone za „najspretnije“ fanove!

Gradski stadion u Banja Luci od 18h sigurno će biti mjesto na koje će biti uprte sve oči fudbalske javnosti Bosne i Hercegovine. FK Borac Banja Luka dočekuje u okršaju kola FK Željezničar i naravno ništa manje od spektakla fudbala se ne očekuje…

I, kako da jedan spektakl prođe, ako nema pravih POKLONA! Naravno da je kladionica Meridian pripremila specijalni BONUS OD 20 KM, BEZ USLOVA za sve novoregistrovane igrače, a dodatno prave „mahere igre“ čeka specijalni GIVEAWAY, jer 10 najboljih čeka bonus od po 10 KM, ako zaprate facebook stranicu sportske kladionice Meridian i pogode tačan rezultat! Zato se obavezno registruj na meridianbet.ba i u komentaru upiši svoj tačan rezultat! Primamljivo, zar ne? Da ostaviš svoj tačan rezultat KLIKNI OVDJE!

U okviru 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, sam vrh tabele je više nego uzburkan. Sarajevo je prvi sa 33 boda, prate ga na drugom mjestu „Željo“, dok su popularni banjalučki „Lešinari“ na trećem mjestu, sa 24 boda.

Borac je definitivno „domaćinska“ ekipa, te skor u gostima im se jako razlikuje. Prošlu utakmicu su izgubili od tuzlanske Slobode, dok je „Željo“ remizirao sa gradskim rivalom FK Sarajevom, rezultatom 1:1. Da li će Željezničar odnijeti bitnu pobjedu u Banja Luci, te priključiti se gradskom rivalu u napadu za trofej, ili će „Lešinari“ uspijeti da zadrže imidž tvrdog domaćina?

Pravi navijač svog kluba se mora i dokazati, zar ne? Pogodi rezultat i osvoji nagradu!

Najbolja ponuda, brutalne kvote i najveći bonusi kao i uvijek čekaju te u sportskoj kladionici Meridian!