Fudbal

Nagradna igra

FK Sarajevo nagrađuje dva navijača putovanjem na evropsko gostovanje

13/05/2019

Osim putovanja u Evropu, navijači imaju priliku osvojiti deset sezonskih ulaznica za sve domaće utakmice FK Sarajevo u sezoni 2019/20, te pet dresova

U znak zahvalnosti i podršku tokom sezone, Fudbalski klub Sarajevo organizuje nagradnu igru na posljednjoj domaćoj utakmici u okviru Premijer lige 2018/19 u kojoj dvije osobe vodi na evropsko gostovanje sa timom.

Osim putovanja u Evropu, navijači imaju priliku osvojiti deset sezonskih ulaznica za sve domaće utakmice FK Sarajevo u sezoni 2019/20, te pet dresova.

Da bi se učestvovalo u nagradnoj igri potrebno je popuniti nagradni listić i ubaciti ga u kutiju koja će biti postavljena na svakom ulazu na stadionu Asim Ferhatović Hase na utakmici protiv Zvijezda 09 u subotu 18. maja 2019.

Listić za sudjelovanje u nagradnoj igri svaki navijač dobit će prilikom kupovine pojedinačne ulaznice za tribinu po izboru, a vlasnici sezonskih i bijelih članskih kartica svoj listić moći će preuzeti na samom ulazu na stadionu.

Proglašenje sretnih dobitnika bit će nakon posljednje premijerligaške utakmice, a nagrade će biti moguće preuzeti samo uz pokaz karte sa susreta 32. kola Premijer lige BiH (pojedinačne, sezonske/polusezonske, bijele članske).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.