Prozivka u Mostaru

FK Velež krenuo s pripremama za nastavak sezone

FK Velez (3)

Velež se trenutno nalazi na osmom mjestu Premijer lige BiH s 25 osvojenih bodova u 19 odigranih utakmica

Trener Veleža Feđa Dudić obavio je u petak prozivku igrača, nakon čega je momčad odradila prvi trening kojim su krenuli u pripremame za nastavak prvenstva.

Dudić je tom prigodom kazao kako se nada da su njegovi igrači spremni i željni dokazivanja za drugi dio sezone.

– Danas smo počeli s treninzima, do 30. siječnja se pripremamo u Mostaru, a nakon toga idemo u Tursku gdje ćemo biti do 13. veljače, a već 22. veljače nas očekuje utakmica protiv Zvijezde 09 na našem terenu – kazao je Dudić.

Što se tiče pojačanja, Dudić je naveo kako se klubu za sada priključio Samir Radovac, a do odlaska u Tursku planiran je dolazak još tri igrača na deficitarnim pozicijama.

– Osim navedenih pojačanja, za nas će pojačanje biti i Obren Cvijanović i Haris Ovčina, i nadam se da ćemo i u njima dobiti dva igrača za rotaciju što je plus u odnosu na prvu polusezonu. Također, želimo dati šansu i našoj omladinskoj školi, tako da će nam se priključiti i tri ili četiri juniora i nadam se da će se netko uspjet nametnuti – istaknuo je Dudić.

Dodao je kako u drugoj polusezoni ne računa na Valmira Berishu protiv kojeg se, kako je kazao, vodi disciplinski postupak.

– Berisha se nije odazvao zadnja dva treninga pa ćemo po okončanju disciplinskog postupka vidjeti što će biti dalje. U drugom dijelu prvenstva, također, ne računam ni na Dudića koji nije htio raskinuti ugovor, ali vidjet ćemo što će biti s njim – naveo je trener Veleža.

Što se tiče ambicija za nastavak sezone, Dudić je istaknuo kako se uvijek moraju postavljati viši ciljevi kako bi klub rastao.

Kapetan Veleža Denis Zvonić kazao je kako su igrači s trenerom već danas obavili sastanak i prvi trening.

– Mislim da odmah od prvog treninga moramo krenuti s fizičkom i psihičkom pripremom. Što se tiče nas igrača moramo se dobro potrošiti na pripremama i u Mostaru i u Turskoj, dobro se spremiti i ostvariti sve taktičke zamisli koje trener pred nas postavi i tada se možemo nadati dobrim rezultatima u nastavku prvenstva – kazao je Zvonić.

Novo pojačanje Veleža Samir Radovac istaknuo je kako ga raduje što je došao u Velež koji, kako je kazao, gradu lijepu priču.

– Nadam se kako ćemo se s trenerom i pomoćnicima pripremiti što je bolje moguće i napraviti dobar rezultat. Pokušat ćemo ganjati neki vrh, ali ako i ne iskoristimo priliku ove sezone, uz određena pojačanja pokušat ćemo dostići mjesto koje nas vodi u Europu sljedeće sezone – kazao je Radovac.

Velež se trenutno nalazi na osmom mjestu Premijer lige BiH s 25 osvojenih bodova u 19 odigranih utakmica.

Prvi službenu utakmicu u nastavku sezone velež će odigrati na svom terenu protiv Zvijezde 22. veljače, a sedam danas kasnije “Rođeni” gostuju kod Tuzla Cityja.