Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

FK Željezničar počeo prodaju članskih kartica za 2024. godinu

fk zeljeznicar
Foto: Fena/ Arhiva

Prilikom kupovine na Stadionu Grbavica bit će odmah izrađena članska kartica (novi dizajn za 2024.) sa imenom i prezimenom, a članovi koji svoju članarinu obnove online, ili se učlane, (a odaberu opciju fizičke izrade kartice) karticu će na adresu dobiti u najkasnijem roku do 10 dana

FK Željezničar je počeo prodaju članskih kartica za 2024. godinu, a učlaniti se ili obnoviti članarinu možete online ili na Stadionu Grbavica, saopćeno je iz ovog kluba.

FK Željezničar je u 2023. godini imao 8.371 aktivnih članova što pokazuje veliku privrženost Klubu. Cilj ove godine je jasan, a to je prestići prošlogodišnji broj članova i pokazati da protekle dvije godine nisu bile izuzetak, te da FK Željezničar u svim segmentima ima kontinuitet u podršci navijača.

Prilikom kupovine na Stadionu Grbavica bit će odmah izrađena članska kartica (novi dizajn za 2024.) sa imenom i prezimenom, a članovi koji svoju članarinu obnove online, ili se učlane, (a odaberu opciju fizičke izrade kartice) karticu će na adresu dobiti u najkasnijem roku do 10 dana.

Cijena članske kartice iznosi 20 KM. Učlaniti se ili obnoviti članarinu moguće je svakim radnim danom na Grbavici u Shopu od 9:30 do 17:00 sati, te subotom od 9:30 do 14:30 sati u Shopu FK Željezničar.

Učlaniti se ili obnoviti članarinu moguće je i putem jednostavne i sigurne forme na web stranici – https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vlasnici članske kartice Fudbalskog kluba Željezničar stiču pravo na benefite koje ne mogu koristiti drugi simpatizeri Kluba: pravo kupovine sezonske ulaznice; najmanje 10 posto popusta na sve artikle u klupskom Shopu neovisno od količine; pravo kandidovanja i predlaganja kandidata za Skupštinu kao najviši organ Kluba; pristup limitiranim promotivnim akcijama; HIFA d.o.o. – 0,05 KM po litru + 0,05 KM po litri za FK Željezničar, Intersport – 20 posto, Master Fizikal – 20 posto, Poliklinika Dijamant – 30 posto, M-97 Tours – pet posto na aranžmane iznad 2.000 KM, Optika Loris – 10 posto, ZOO Direct – 10 posto + 10 posto za FK Željezničar, NoLimit Fitness centar – 10 posto, Galerija Paleta – 10 posto i fotografisanje na stadionu Grbavica.