Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najbolji sa najboljima

FSS dobio veliko pojačanje: Sa MOZZART kompanijom ka Euru 2020. i Mundijalu 2022.

mozzart srbija

Fudbalski savez, kao krovna organizacija domaćeg fudbala, dobio je strateškog partnera sa kojim će krenuti u nove visine

Dobio je Fudbalski savez Srbije veliko pojačanje uoči utakmice sa Ukrajinom. Od danas, novi sponzor FSS-a je MOZZART, jedna od vodećih kompanija u Istočnoj Evropi u oblasti klađenja i igara na sreću.

Slogan reprezentacije Srbije je “Jedan tim srcem svim”, a tom timu pridružio se i MOZZART. U skladu sa sloganom kompanije: Donio je odluku, da bude dio pobjedničkog tima Srbije.

Dan pred polijetanje Orlova ka Lavovu, na jednu od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Ukrajine, FSS i MOZZART su potpisali ugovor o saradnji za naredne tri i po godine.

Fudbalski savez, kao krovna organizacija domaćeg fudbala, dobio je strateškog partnera sa kojim će krenuti u nove visine. Prva želja svih je da se zajedničkim snagama izbori istorijski plasman na Evropsko prvenstvo, na kojem reprezentacija nije igrala još od 2000. godine, a nikada do sada pod imenom – Srbija.
Ali ne samo to…

“Naš cilj je da poslije plasmana na Evropsko prvenstvo i pobjeda u Ligi nacija, ostvarujemo vrhunske rezultate u kontinuitetu. Ugovor smo potpisali do 31. decembra 2022. godine što znači da je pokriven i plasman na Mundijal u Kataru, tako da zahvaljujemo što MOZZART kompanija vjeruje u nas. Ovo je kompanija koja nije samo lider na domaćem tržištu, nego i regionalni lider. Nama zadovoljstvo, dokaz da najbolji idu uz najbolje” , rekao je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.
Igrači pod komandom Mladena Krstajića nižu utakmice bez poraza, MOZZART je prepoznao taj novi vjetar koji vodi Orlove ka uspjesima i riješio je da dodatno pojača tabor tima.

“Ovaj ugovor je i kontinuitet za nas, u pomoći sportu u svakoj prilici kada je to moguće. Ne samo vrhunskom nego i baznom sportu i pojedincima. Živimo od sporta, potpisivanje ugovora je način da to sportu i vratimo. Hvala čelnicma FSS što su nas primili u ovu veliku fudbalsku porodicu. Kada budemo sumirali rezultate poslije tri i po godine, nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, moći ćemo da zajedno konstatujemo da tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati, da nastavimo zajedno u još veće uspjehe”, rekla je predstavnica kompanije MOZZART Tamara Kantar.