Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Fudbaler postao otac tri djeteta s tri žene u dva mjeseca

24/09/2018

Napadač Stokea Saido Berahino postao je otac tri djeteta s tri različite žene u razmaku manjem od dva mjeseca. Dva djeteta Berahino je već priznao, a za treće je pokrenut postupak, piše The Sun.

Njegova bivša zaručnica, Stephania Christoforou (27), rodila je dječaka Costu 30. maja. Potom mu je bivša djevojka, Chelsea Lovelace, rodila djevojčicu Aniyju Marie 17. jula. Kod oboje novorođenčadi Berahino je na rodnom listu upisan kao otac.

Da bi stvar bila bolja, žena, čija ime se ne navodi iz pravnih razloga, tvrdi da je igrač Stokea otac njenog djeteta, koje je rođeno 15. jula. Žena traži preko suda da Berahino bude na rodnom listu i njenog djeteta.

Berahino i Christoforou su se zaručili prošle godine u junu, ali to je kratko potrajalo, nakon što je on pokušao ‘prokrijumčariti’ spomenutu Chelsea u njihov dom.

Ranije te godine, još jedna neimenovana 39-godišnjakinja, pritom i majka troje djece, ispričala je The Sunu, kako je putovala 160 kilometara kako bi provela večer s njim. Pritom je i ismijavala njegove sposobnosti, ali srećom, na terenu:

“Rekla sam mu da moja kći igra Fifu na računalu. Više je ona golova zabila tamo, nego ti u životu.”

Berahina, izgleda, sada očekuju mnogostruke očinske dužnosti.

Napadač Stokea prije nekoliko godina bio je poznat u Engleskoj kao jedan od najtalentovanijih mladih napadača dok je igrao za West Brom, ali je zbog nesuglasica sa tadašnjim trenerom Tonyjem Pulisom pao u drugi plan, a od tad je njegova karijera krenula silaznom putanjom.

Nedavno je nakon 913 dana, odnosno 48 utakmica i više od 40 sati bez pogotka konačno postigao gol.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.