Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nisu pozvani

Fukare se ogradile od manifestacije “Crveno-crna noć”

FKZ-Sloboda-Zeljeznicar-Fukare-3 (1)

Smatramo da odluke koje donosi nekolicina ljudi, nisu ispravne i način na koji se odnose prema klubu, kao i prema nama navijačima

Udruženje građana Fukare Tuzla ogradilo se od manifestacije pod nazivom ‘Crveno-crna noć’ zbog činjenice da niko nije pozvan od članova ovog udruženja.

“Fukare” poručuju da niko od njihovih članova neće prisustvovati manifestaciji, te su poslali poruku rukovodstvu kluba.

“UG Fukare Tuzla ograđuje se od manifestacije koja se održava 28.12.2019 na Trgu Slobode. Mi, Fukare, ne učestvujemo ni u čemu vezano za taj događaj i nemamo nikakvu ulogu u planiranim aktivnostima. Smatramo da odluke koje donosi nekolicina ljudi, nisu ispravne i način na koji se odnose prema klubu, kao i prema nama navijačima, niti najmanje ne podržavamo.

Također, tog smo mišljenja da je sramota da na “Crveno – crnu noć”, nije pozvan niti jedan navijač našeg kluba, za nas je to veliko poniženje. Neki ljudi bi se trebali zapitati da li su kadar da donose odluke bitne za FK “Slobodu” i stanovnike Tuzle. FK “Sloboda”, veća je od svakoga. Bila je prije nas, za vrijeme nas, biti će i poslije nas, neka to bude svima jasno”, navodi se u saopštenju UG Fukare Tuzla.