Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Galatasaray želi Šehića, evo šta o svemu kaže trener Erzurumspora

5b7ada65-1048-45cd-b59d-01f20a0a0a6a-sehic-previewOrg

Ibrahim Šehić je ove sezone u sjajnoj formi, ne damo ga tako lako, poručio je trener ekipe turskog prvoligaša Erzurumspora Mehmet Ozdilek, nakon medijskih navoda kako je ekipa Galatasaraya zainteresovana za prvog golmana reprezentacije Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).

Ozdilek je govorio na konferenciji za novinare u Erzurumu uoči utakmice 9. kola turske Super lige, u kojoj ekipa iz Erzuruma ide na gostovanje u Trabzon.

Upitan da prokomentariše navode o interesu aktuelnog prvaka Turske Galatasaraya za golmana Šehića, Ozdilek je kazao kako je Šehić u sjajnoj formi ove sezone.

“Smatram da je pogrešno zbunjivati igrače ovakvim temama. Za nas je veoma bitno da do kraja prvog dijela sezone sakupimo što više bodova. U tom procesu uloga Šehića će biti veoma značajna. Šehć je veoma dobar i ne damo ga tako lako”, poručio je Ozdilek.

Šehić, koji je profesionalnu karijeru započeo u Željezničaru, nastupao je za turski Mersin i azerbejdžanski Karabag, a od početka ove sezone nastupa za ekipu BB Erzurumspora.