Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gattuso o Donnarummi: Klub odlučuje što će biti s njim

Gigi-Donnarumma

Uvjerljivim izdanjem Juventus je osvojio novi Kup. S 4:0 deklasirao je Milan i uzeo još jednu duplu krunu, a pritom je Max Allegri postao prvi trener u Evropi koji ju je osvojio četiri godine zaredom.

“Trebalo nam je vremena da uhvatimo ritam i povežemo linije, ali kada je sve sjelo na svoje mjesto, bili smo fantastični”, rekao je Allegri kojeg čeka još jedno polijevanje pjenušcem

“A sada idemo i matematički osigurati Scudetto.”

Juventus opet sezonu može proglasiti uspješnom, a Milan… Ovo je bila prilika, a ispala je nova gorka pilula.

“To je nogomet. Rezultat ne odražava uvijek stanje na terenu. Mi smo platili za svoje greške. U 56 minuta Juventus nam nije ozbiljnije zaprijetio. Ja sam mlad trener, učim, načinio sam pogreške i sada moram naći načina da ih ne ponovim u budućnosti. Nije trebalo biti 4:0, ali nećemo žaliti, nego pronaći rješenja da se to ne ponovi”, nije previše očajavao Gennaro Gattuso.

“Najviše boli što nas je ovdje došlo podržati čak 40.000 navijača, a mi smo im priuštili ovakav poraz. Sada igramo protiv dvije ekipe koje su u boljoj formi od nas i moramo dati sve od sebe da izborimo Europsku ligu iduće sezone.”

Osvrnuo se Milanov trener u na Donnarummu koji je dvaput kiksao.

“Donnarumma? On je ponajbolji svjetski golman, ali klub odlučuje što će biti s njim, ostaje li ili odlazi, ja sam samo trener…”