Gojak: Rano je za odlazak, vidim se u Dinamu

amer-gojak333

Amer Gojak je povrijedio članak na utakmici protiv Rudeša i kasnije završio u gipsu. Nada se da će punom parom krenuti sa radom na priprema u Turskoj.

– Gips skidam 2. januara, priključujem se pripremama od prvog dana. Ne znam kad ću biti spreman za najveće napore, ali neka je moja kalkulacija da u Turskoj krenem punom parom, rekao je za Sportske novosti.

– Moram da kažem, ako sam se već povrijedio, ako je moralo biti tako, da je bolje da je to sad, na kraju polusezone i uoči pauze, nego na početku proljeća, usred sezone. Kad razmislim, dobro sam i prošao, mogla je povreda biti i mnogo teža. Najgore je iza mene, kad skinem gips, bit će sve lakše i bolje, dodao je.

Otkrio je i kako provodi slobodne dane…

– Igram Playstation. Uglavnom FIFA-u, tu i tamo PES, tada igram i s Dinamom. Moram nekako ubiti vrijeme. Da, igram i igricu Call of Duty s našim glasnogovornikom Alenom. Pitajte njega kako prolazi, dodao je.

Uvjeren je u naslov prvaka, a upravo je on jedan od igrača koji su promijenili najviše pozicija tokom jeseni. Igrao je kao zadnji vezni, krilo, polušpic, pa čak i napadač…

– Meni nikad nije bilo problem igrati bilo koju poziciju, uživam kad god sam na travnjaku. Ali ako me već pitate, najbolje se osjećam kao desetka, to je moje idealno mjesto. Nikad se nisam bunio, igram sve što trener traži od mene, ali da ja sam biram, izabrao bih desetku jer tu poziciju najviše volim. Interes Dinama je iznad mojih interesa, za to igram, treniram i dajem sve od sebe, kazao je.

Dinamo je nedavno napustio Angelo Henriquez, bilo je govora i da bi Gojak mogao otići…

– Iskreno, uopće se ne zamaram. Mislim da je još rano za odlazak, u idućem se razdoblju vidim u Dinamu, još neko vrijeme. Moram se nametnuti treneru, igrati, osvajati trofeje, a što će biti poslije, vidjet ćemo. Sad sam zadovoljan ovdje, nemam druge želje, rekao je bh. reprezentativac.