Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Golman Novog Pazara pretrpio strašnu povredu (VIDEO)

29/08/2016

Golman Novog Pazara Mladen Živković, koji je povrijeđen u jučerašnjoj utakmici s Crvenom zvezdom, prebačen je prvo u Opštu bolnicu u tom gradu, a potom transportovan u Klinički centar Srbije, rekao je fizioterapeut Novopazaraca Jasmin Džogović.

On je u izjavi radiju Sto plus rekao da je u novopazarskoj bolnici Živkoviću urađen skener koji je pokazao da ima više povreda glave, zbog čega je odlučeno da bude transportovan za Beograd.

57c34e22-a810-46b9-a68d-3b0d0a0a0a64-zivkovicnovipazar

– Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. Iako smo u prvi mah sumnjali da ima i frakturu lobanje, skener je pokazao drugačije. Ipak, povrede su ozbiljne i zbog toga je morao biti prebačen za Beograd gdje će mu biti uradjena hirurška intervencija, kazao je Džogović.

Napadač Crvene Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povrijedio ga. On je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton, a dok je napuštao teren došlo je do burne reakcije navijača domaćih zbog čega je utakmica bila prekinuta dvadesetak minuta.

Utakmica sedmog kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde završena je pobjedom gostiju 4:1.

Komentari