Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Povratak iz Antalije

Golman Pavlović i bek Pecelj priključuju se pripremama Čelika

celik pripreme445

Dolazak Pavlovića vjerovatno znači odlazak Branislava Ružića

Nogometaši Čelika, koji su se u subotu vratili sa priprema u Antaliji, sutra će treningom u 15 sati nastaviti pripreme za nastavak sezone.

Kako je za Fenu kazao pomoćni trener Asim Hrnjić, glavni trener Adnan Örnek, koji je preko vikenda ostao u Turskoj te bi se danas trebao vratiti u Zenicu, od igrača koji su bili na probi planira zadržati Turčina Aydemira Selima i Nikolu Babana iz Kiseljaka, dok je Harun Vardo iz Viteza već potpisao ugovor.

– Sutra bi se ekipi trebali priključiti i novi golman Bojan Pavlović, koji nam stiže na posudbu iz Sarajeva, kao i lijevi bek Ljubiša Pecelj iz Zvijezde iz Gradačca. Bilo je dosta igrača na probi pa smo puno testirali, zbog čega ni rezultati nisu bili najbolji. Samo smo s 2:1 savladali makedonski Skhupi, ali rezultati i nisu toliko važni u ovom periodu. Vidi se da će Dušan Hodžić, koji je stigao na posudbu iz Sarajeva, biti pravo pojačanje. Mladi Sanjin Lelić je isto školovan igrač i na njemu je da se pokuša izboriti za mjesto u timu – kaže Hrnjić.

Dolazak Pavlovića vjerovatno znači odlazak Branislava Ružića, koji zbog dugova nije želio putovati na pripreme u Tursku te je trenirao u Zenici.