Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potvrđeno

Gradimir Crnogorac novi šef stručnog štaba Slobode

crnogorac

Prije samog izbora trenera prvog tima pregovori su obavljeni sa Gradimirom Crnogorcem bivšim članom stručnog štaba i trenera kadetske selekcije našeg tima, kao i Amirom Spahićem aktuelnim trenerom juniorske ekipe FK Sloboda Tuzla

Nakon dogovorenog sporazumnog raskida saradnje sa Milenkom Bošnjakovićem FK Sloboda dobila je novog trenera.

Gradimir Crnogorac izabran je za novog šefa stručnog štaba našeg tima, objavili su putem zvanične Facebook stranice iz FK Sloboda.

“Politika kluba je prvenstveno da se akcenat stavlja na trenere koji su klubu uvijek bili na raspolaganju, te su igrački i trenerski ostvarili dobre rezultate kako u prvom timu tako i u omladinskom pogonu. Prije samog izbora trenera prvog tima pregovori su obavljeni sa Gradimirom Crnogorcem bivšim članom stručnog štaba i trenera kadetske selekcije našeg tima, kao i Amirom Spahićem aktuelnim trenerom juniorske ekipe FK Sloboda Tuzla. Dogovoreno je da Spahić nastavi sa radom i gradnjom jake juniorske ekipe koja će proizvesti što više igrača za prvi tim, a da Gradimir Crnogorac nastavi pozitivnu priču u prvom timu i ostvari što bolje rezultate u narednom periodu. Prvu priliku za to će imati protiv ekipe Mladost Doboj Kakanj sa kojom naš tim igra u prvom kolu nastavka prvenstva nakon zimske pauze”, poručili su iz FK Sloboda.