Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Graovac se vratio u Zrinjski, Bogdanović na posudbi

Graovac

Jasmin Bogdanović, 26-godišnji defanzivac koji je u Zrinjski stigao u ljetnom prijelaznom roku, proljetni dio aktualne sezone provest će na posudbi u Olimpicu. S obzirom na skromnu minutažu u prvom dijelu sezone u kojoj je upisao samo tri službena nastupa, kao i činjenicu da je konkurencija u zadnjoj liniji postala još jača, donesena je zajednička odluka da Bogdanović proljeće provede u klubu u kojem će imati mnogo više prostora za igru, odnosno u Olimpicu kojem će Bogdanovićevo iskusvo sigurno pomoći u borbi za ostanak u Premijer ligi.

Bogdanovićev odlazak nije jedina novina kad je u pitanju igrački kadar aktualnog prvaka. Pod Bijeli Brijeg danas se naime vratio potencijalni reprezentativac Danijel Graovac.

“HŠK Zrinjski s velikim zadovoljstvom službeno potvrđuje kako će u nastavak sezone ući jači za Daniela Graovca! Naravno da 23-godišnjeg defanzivca ne trebamo predstavljati, budući da se radi o igraču koji je dres s lentom nosio pune tri i pol godine, a onda prije šest mjeseci potpisao za ciparski Apollon, koji ga je odmah posudio belgijskom Mouscronu. Graovac u Zrinjski dolazi na posudbu do kraja sezone u kojoj će, jasno, pokušati osvojiti treći naslov prvaka s našim klubom. Podsjetimo, Daniel je u prošloj sezoni dobio navijački trofej Filip Šunjić Pipa, a prije nepunih godinu dana debitirao je i za A rerezentaciju BiH”, poručili sui z HŠK Zrinjski.