Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Grassani: Ako se sumnje potvrde, Zvezda dugo neće vidjeti Evropu

psg_zvezda

Italijanski mediji su veliku pažnju posvetili optužbama na račun Crvene zvezde kada je u pitanju meč sa PSG-om u Ligi prvaka.

I u Napulju se bave kompletnom situacijom, tačnije dojavom koju je imala UEFA. Naime, na Apeninima smatraju da Evropska kuća fudbala sigurno ima neki dokaz čim je vijest došla u javnost i čim je istraga otvorena.

Napoli koji nije uspio pobijediti Zvezdu u Beogradu, te je itekako zainteresovan za razvoj situacije, jer bi u slučaju da se optužbe pokažu kao tačne nastala situacija koja im odgovara.

“Ovdje PSG ne rizikuje ništa, a ako se dokaže da su Srbijanci namještali da izgube utakmicu sa visokim rezultatom (1:6), onda će sigurno biti eliminisani iz takmičenja odmah, a zatim ih čeka dugogodišnja suspenzija”, kaže Mattia Grassani advokat Napolitanaca.

Nije teško zaključiti šta očekuju u Italiji, u ovom slučaju bi rezultat iz Beograda bio brisan odnosno računali bi se samo međusobni rezultati tri tima, Napolija, Liverpula i PSG-a.

Inače u Francuskoj i dalje odbijaju svaku povezanost PSG-a sa namještanjem meča, a prenosi se i saopštenje Zvezde, kao i namjera da srbijanski šampion tuži francuski list L'Equipe zbog nanijete štete ugledu kluba nakon objavljivanja članka o namještanju.