Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Cityja

Guardiola: Aguero ide u klub mog srca

aguero city (1)

Siguran sam da će uživati, a možda će Barcelona s njim na travnjaku biti sve bolja i bolja, dodao je Guardiolaa

Manchester City naslov prvaka Engleske proslavio je uvjerljivo pobjedom rezultatom 5:0 protiv Evertona. Sergio Aguero postigao je dva gola i u posljednjoj prvenstvenoj utakmici za City srušio rekord Waynea Rooneyja sa 184 premierligaška pogotka za isti klub.

Argentincu istječe ugovor i iz Cityja odlazi kao slobodan igrač. Medijske spekulacije već ga dugo šalju u Barcelonu, a Pep Guardiola, koji je nakon utakmice vrlo emotivno govorio o svojem napadaču, te je glasine praktički potvrdio.

“Možda ću otkriti tajnu… Možda je blizu dogovoru s klubom mojeg srca, s Barcelonom”, rekao je Pep u razgovoru za BBC.

“Igrat će uz najboljeg igrača svih vremena, Lea Messija. Siguran sam da će uživati, a možda će Barcelona s njim na travnjaku biti sve bolja i bolja”, dodao je Guardiola.

Aguero je posljednji put u dresu Manchester Cityja na ligaškoj utakmici u igru ušao u 65. minuti, a igrači su mu napravili špalir. Do kraja je dao dva gola i srušio Rooneyjev premierligaški rekord. Sa Cityjem je osvojio rekordnih 15 titula, a za 16. će se boriti u finalu Lige prvaka protiv Chelseaja.

Uoči utakmice Aguero je u Manchesteru dobio mural, pred Cityjevim trening-centrom otkriven je i mozaik u njegovu čast, a u pripremi je i spomenik.