Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premiership

Guardiolu su u trenerskoj karijeri samo dvije ekipe “šokirale”

pep guardiola34

Liverpool mi je u Barceloni pokazao nevjerovatne stvari

Josep Guardiola nadomak je trostruke krune u Engleskoj, a prije predzadnje prvenstvene utakmice s Leicesterom poklonio se jedinom rivalu za engleski naslov, s kojim mjesecima vodi mrtvu trku za titulu.

“U trenerskoj karijeri igrao sam protiv sjajnih ekipa, ali samo sam gledajući dvije rekao ‘vau!’ Jedna je Barcelona koju je vodio Luis Enrique, s Messijem, Neymarom i Suarezom, a druga je ovaj Liverpool. To su dvije najbolje ekipe protiv kojih sam igrao otkako sam na klupi” otkrio je Pep i onda se još jedno naklonio rivalu i kolegi Kloppu:

“Dok sam gledao kako Liverpool odlično igra na Camp Nouu protiv Barcelone u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, rekao sam sebi; Vau, mi smo na tom nivou! Liverpool mi je u Barceloni pokazao nevjerovatne stvari.”

Manchester City večeras od 21 sat igra biti ili ne biti utakmicu protiv Leicester Cityja. Uloga izrazitog favorita, jasno, data je ekipi Pepa Guardiole, no Mozzart nudi odličnu kvotu na ishod gost daje barem jedan gol.

Naime, popularne Lisice su od 1977. godine ukupno 12 puta gostovale kod Cityja, i samo jednom nisu uspjeli postići barem jedan gol.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtuUPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!