Fudbal

Selektor Crne Gore

Hadžibegić: Nisam razmišljao o ostavci, iznenađen sam tim pitanjem

18/11/2019

On je kazao da će na utakmici sa Bjelorusijom pokušati da proširi broj kandidata za nacionalni dres

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić kazao je da neće podnijeti ostavku ako Crna Gora sutra ne pobijedi Bjelorusiju u prijateljskom meču pod Goricom. Meč sa Bjelorusijom je posljednji reprezentativni meč Crne Gore u 2019. godini, javlja Anadolu Agency.

“Nisam razmišljao o ostavci, nijednog trenutka, iznenadilo me to pitanje“, rekao je Hadžibegić u odgovoru na pitanje na konferenciji za novinare.

On je kazao da će na utakmici sa Bjelorusijom pokušati da proširi broj kandidata za nacionalni dres. Istakao je i da je Crna Gora nastupila u jakoj grupi za kvalifikacijama za evropsko prvenstvo naredne godine.

„Mi smo narod koji je hrabar i optimističan, a manje realan. Morali smo možda da znamo u kakvoj smo grupi. Sad je vrijeme da ne napravimo greške kakve smo pravili, da imamo drugačiji pristup…“, rekao je Hadžibegić.

Crna Gora je kvalifikacije za EURO 2020 završila kao posljednja u grupi, bez pobjede i uz gol-razliku 3:22.

U konačnom poretku Engleska Grupe “A” Engleska je lider sa 21 bodom, druga je Češka sa 15, a Kosovo na trećem mjestu ima 11. Bugarska na četvrtom mjestu ima šest, dok je Crna Gora na začelju tabele sa svega tri boda.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.