Liga nacija

Hadžibegić sigurnim korakom vodi Crnogorce prema grupi “B”

crna gora fudbal (1)

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je u Podgorici danas Azerbejdžan, rezultatom 2:0, u trećem kolu grupe 1 u C UEFA Ligi nacija

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je u Podgorici danas Azerbejdžan, rezultatom 2:0, u trećem kolu grupe ”1” u ”C” UEFA Ligi nacija, javlja Anadolu Agency (AA).

Izabranici selektora Faruka Hadžibegića, bosanskohercegovačkog stručnjaka tako imaju maksimalnih devet bodova u i lider je na tabeli u grupi, nakon što su prethodnog mjeseca pobijedili reprezentacije Kipra i Luksemburga.

“Sokolovi” su poveli već u devetom minutu prvog poluvremena golom napadača Stevana Jovetića. Crnogorski as postigao je gol glavom nakon sjajnog ubacivanja Seada Hakšabanovića.

Crna Gora je povećala prednost u 71. minutu nakon gola igrača sredine terena Igora Ivanovića, koji je malo prije toga ušao u igru umjesto Aleksandra Boljevića. Crnogorski reprezentativac je gol postigao u prvom kontaktu sa loptom, nakon što je azerbejdžanski golman Balajev očajno reagovao.

Selekcija Crne Gore će u utorak, 13. oktobra dočekati Luksemburg u četvrtom kolu Lige nacija, koji je danas kući savladao Kipar sa 2:0.