Fudbal

Steliano Filip

Hajduk otpisao “pršut partijanera”: Plaćen pola miliona eura

15/12/2018

Splitski klub tek je sada priznao da je teško pogriješio

Steliano Filip, jedan od najvećih Hajdukovih promašaja posljednjih godina, otpisan je nakon što su par dana prije derbi s Dinamo objavljene fotografije na kojima kocka s dva saigrača koji sebii lijepe pršut na čelo, dok su na stolu ispred njih alkohol i cigarete.

Za rumunskog lijevog bočnog (24) Hajduk je prošle zime bukureštanskom Dinamu (pre)platio čak pola miliona eura odštete, iako se znalo da je Filip sklon problematičnom ponašanju i da živi nesportski, zbog čega često ima problema s kilažom.

Ali na Poljudu su na ovo odgovarali kako je Filip pojačanje kojem su kvalitete veće od mana, zatim da je ljevak, tip igrača koji su deficitarni, te rumunski reprezentativac. Pri tome se nije isticalo da je zadnji nastup za reprezentaciju imao krajem 2016. i to 25 minuta u prijateljskoj utakmici.

Filip je ipak dokazao da o njemu puno više govori reputacija koju je donio iz Rumunije, nego bajke koje su o njemu pričali oni koji su ga doveli u Hajduk i platili bezumno puno. Otkako je došao u Hajduk, u gotovo godinu dana sakupio je samo 11 nastupa.

Splitski klub tek je sada priznao da je teško pogriješio s Filipom, pa ga je nakon pršut-partyja poslao kući, u Rumuniju. Naravno, zbog toga ne konkurira za sutrašnji derbi koji od 15 sati na Maksimiru igraju Dinamo i Hajduk.

Ostala dvojica sa zabave, Stipe Vučur i Andre Fomitschow, u konkurenciji su za utakmicu s Dinamom, iako se očekuje da ih klub žestoko kazni zbog zezancije s pršutom i porocima koje bi profesionalni i sjajno plaćeni sportisti trebali izbjegavati.

 

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.