Hajduk se oprostio od Sušića: Hvala ti na svemu

tino-sven-susic

Hrvatski nogometni prvoligaš Hajduk objavio je u ponedjeljak kako veznjak reprezentacije Bosne i Hercegovine Tino Sven Sušić (24) više nije njegov član.

“Nakon četiri i pol godine Sušić se oprostio se od bijelog dresa u kojem je upisao 142 nastupa u službenim natjecanjima. Za Hajduk je postigao ukupno 30 zgoditaka u svim natjecanjima, a postao je i najbolji asistent sa 26 asistencija. U tri utakmice bio je i kapiten ekipe. Prošle sezone osvojio je Žutu majicu kao najbolji igrač Prve lige, a s Hajdukom je osvojio Kup u sezoni 2012/13. Tino, hvala ti na svemu što si pružio u bijelom dresu i želimo ti puno sreće u nastavku karijere!”, stoji u priopćenju Hajduka.

Sušić je nakon uzvratnog dvoboja 4. pretkola Europske lige u kojemu je Hajduk prošlog četvrtka ispao od Maccabija iz Tel Aviva nakon izvođenja 11-eraca otputovao u Genk gdje bi trebao nastaviti karijeru. No, iz belgijskog kluba zasada nema potvrde o transferu koji se procjenjuje na dva miliona eura.

Sušić je dvije godine svog juniorskog staža proveo upravo u Genku, od 2007. do 2009. godine, nakon čega je otišao u Standard iz Liegea iz kojega je 2012. došao u Hajduk.