Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Halilhodžić: Sa igračima nisam imao ni najmanju trzavicu

vahid

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima samo dva mjeseca prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva stigla je informacija da japansku reprezentaciju ondje neće voditi selektor koji ju je doveo do Mundijala. Vahid Halilhodžić, potvrđeno je, dobio je otkaz. Što se iza svega krije i zašto je došlo do otkazivanja, ne zna ni sam Halilhodžić. Barem tako tvrdi, premda, čini se, naslućuje u čemu je stvar.

– Doslovce presedan. Još sam šokiran, teško mi je prijeći preko ovoga. I vjerujte, to nisam zaslužio. U reprezentaciji smo imali odličnu atmosferu, pratili su nas i sjajni rezultati, sve je bilo spremno za dobre nastupe na SP-u, a onda se dogodilo to što se dogodilo. Tužan sam, šokiran i razočaran, izjavio je Halilhodžić.

Spomenuo je neke od potencijalnih razloga.

– U Japanu se sve vrti oko novca i biznisa, pa tako gledaju i na nogomet. I to su valjda glavni razlozi smjene. Sljedećih ću dana otići u Japan, vidjeti šta se događa, a onda se i konačno službeno oglasiti, dodao je Halilhodžić odbacujući ideju da je izgubio povjerenje igrača.

– Nisam imao niti jedan sukob s nekim igračem, ni najmanju trzavicu. Opet, tu su bili neki iskusniji igrači koji su strepili za mjesto u reprezentaciji, možda mislili da neće na SP. Njih dvojica-trojica i nisu igrali previše u posljednje vrijeme, znam da im je to smetalo, no uvijek ima nezadovoljnih, zaključio je Halilhodžić.