Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stojković javno napadnut

Haos u srbijanskom fudbalu: Piksi optužen da je uzeo više od milion eura!?

Beograd: UEFA Liga nacija, Srbija – Švedska 4:1
24, September, 2022, Belgrade - The penultimate match in the League of Nations B division between the football teams of Serbia and Sweden was played at the Rajko Mitic stadium. Dragan Stojkovic, trener/coach (Serbia). Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages 24, septembar, 2022, Beograd - Pretposlednja utakmicu u Ligi nacija B divizije izmedju fudbalskih reprezentacija Srbije i Svedske odigrana je na stadionu Rajko Mitic. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL

Tončev je na sjednici izjavio da je Piksi dobio bonus od milion i pol eura te je dodao da je Bjeković dobio 350 hiljada eura

Izvršni odbor srbijanskog nogometnog saveza održao je sjednicu na kojoj je član odbora Novica Tončev javno napao selektora Dragana Stojkovića Piksija i predsjednika Nenada Bjekovića.

Tončev je na sjednici izjavio da je Piksi dobio bonus od milion i pol eura te je dodao da je Bjeković dobio 350 hiljada eura.

Zatražio je da se dostavi izvještaj o troškovima delegacije Srbije u Kataru te da se ispita po kojim je kriterijima sastavljena, javlja Nova.rs.

Srbija je na Svjetskom prvenstvu ispala u grupi. Završila je iza Brazila, Švicarske i Kameruna uz učinak od jednog osvojenog boda, a njezin boravak u Kataru obilježili su seks-skandali u kojima su, navodno, sudjelovali i neki od Stojkovićevih reprezentativaca.