Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hart se emotivnom porukom zahvalio navijačima Manchester Cityja

hart

Po svemu sudeći, sinoć je prvi golman Engleske po posljednji put stajao na golu “Građana”.

Manchester City je rutinski odradio posao sa rumunskom Steauom, a na golu je stajao Joe Hart i to sa kapitenskom trakom.

Englez je već neko vreme otpisan od trenera Pepa Guardiole, te djeluje da mu je Španac pružio priliku da se oprosti od svojih navijača.

“Etihad” je ovacijama ispratio čovjeka koji je gotovo jednu deceniju među stativama ovog kluba.

Stvar koja je kopkala Guardiolu i na kraju ga naterala da Harta odstrani iz tima je njegov slab rad nogu, te je uvidio da ne može da računa na njegovo učešće u igri i precizne paseve.

Iz tog razloga na “Etihad” stiže Claudio Bravo, koji će se sa Caballerom boriti za mjesto među stativama. Čileanac je minule sezone u Primeri imao ubjedljivo najviše uspješnih pasova od svih čuvara mreže.

Interesantno, Hart je pokazao na sinoćnjem susretu da je prilično siguran kada je pas igra u pitanju, te je kompletirao svaki pas koji je poslao ka svojim saigračima.

Nakon utakmice, on je putem svog “Instagram” profila objavio fotografiju kojom se oprostio od navijača Cityja.

“Imao sam puno posebnih noći igrajući fudbal, ali osećaj koji sam imao i emocije koje su me večeras obuzele bile su nezamislive.

Ne mogu da vam opišem koliko sam ponosan i zahvalan. Šta bude bilo biće ali molim vas znajte, šta god da se desi…Ovo nikada neću zaboraviti. Hvala vam”, riječi su Joea Harta koje je ostavio u opisu fotografije sa sinoćnjeg meča koju je objavio putem svog “Instagram” naloga.