Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zvijezda bez obeštećenja

Hasan Salihamidžić dogovorio senazacionalan transfer!

salihamidzic kovac

Njemački prvak dočekao je priliku, te je prema navodima stranih medija došlo do dogovora s Barcelonom

Transfer Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu prema službenim statistikama drugi je najveći u istoriji nogometa (145 miliona eura), no brazilski reprezentativac nije ostvario očekivanja na Camp Nou, te se učestalo pisalo o njegovoj prodaji.

Naravno, nije lako naći kupca za igrača kojeg bi se u Barceloni rado riješili, ali samo ako bi barem vratili dobar dio uloženog novca.

Puno se toga nagađalo, navodno je bilo dosta zainteresiranih klubova, a sve je sa strane posmatrao Hasan Salihamidžić i njegov Bayern – i izgleda dobio jackpot.

Naime, njemački prvak dočekao je priliku, te je prema navodima stranih medija došlo do dogovora s Barcelonom.

Barcelona će, vjerovali ili ne, besplatno posuditi Brazilca u Bayern, jedino će Bavarci morati Coutinhu isplatiti plaću od 11 miliona eura koliko godišnje dobiva u katalonskom timu. Nema sumnje, ovo je Bracin najveći posao od dolaska na poziciju sportskog direktora Bavaraca.

Portugalski novinar Bruno Andrade, koji piše za Goal i A Bolu, na svom Twitter profilu objavio je kako je Barcelona pristala posuditi Coutinha u Bavarsku uz opciju otkupa, a sada su u toku razgovori s igračem.

Sigurno je da Coutinho nema budućnost u Barci. Ispred njega su trenutno Messi, Suarez, Griezmann i Dembele, a čak ni ta četvorica ne mogu zajedno na teren.