Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Belgijski nogometaš

Hazard se izvinio zbog smijanja poslije eliminacije Reala

hazard4

Real je ukupnim rezultatom 3:1 izgubio dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Chelseaja

Fudbaler Real Madrida Eden Hazard izvinio se i rekao da nije želio da uvrijedi navijače tog kluba, nakon što se smijao i šalio sa igračima Chelseaja poslije poraza u revanš utakmici polufinala i eliminacije iz Lige šampiona.

“Žao mi je. Pročitao sam mnogo mišljenja o meni, nisam namjeravao da uvrijedim navijače Real Madrida. Oduvijek mi je bio san da igram za Real Madrid i došao sam ovdje da bih pobjeđivao. Ova sezona nije gotova i zajedno moramo da se borimo za titulu u La ligi. Naprijed Madrid”, naveo je Hazard na društvenim mrežama.

Real je ukupnim rezultatom 3:1 izgubio dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Chelseaja. Londonski klub je u srijedu na Stamford Bridgeu pobijedio sa 2:0, a prošle sedmice bilo je 1:1 u Madridu.

Hazard, koji je odigrao 350 utakmica i postigao 110 golova za Chelsea od 2012. do 2019. godine, zamijenjen je u završnici utakmice poslije slabe igre. Po završetku utakmice belgijski fudbaler je čestitao bivšim saigračima na uspjehu, a sa nekim od njih se smijao i šalio i bio dobro raspoložen.

To je naljutilo navijače Reala i pojedine španske medije, a neki navijači su tražili od uprave da proda Hazarda.

Poslije 34 kola u Primeri, Atletico Madrid je prvi na tabeli sa 76 bodova, a Real Madrid i Barcelona imaju po 74 boda na drugom odnosno trećem mjestu.