Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

serija a

Hoćemo li danas u Napulju gledati “prazničnu golijadu”?

napoli

Nakon odmaranja ključnih prvotimaca na Sardiniji, protiv SPAL-a bi Ancelotti trebao od prve minute koristiti svoje najjače adute

Napoli nije uspio izboriti plasman u osminu finala Lige prvaka. Carlo Ancelotti za razliku od svog prethodnika Sarrija nema namjeru potcijeniti Evropsku ligu i traži trofej u tom takmičenju, a nema namjeru ni odustati od lova na Juventus, iako je Stara dama već sada odmakla na velikih osam bodova prednosti. Mogla se ta prednost i povećati nakon prošlog kola kada se Ancelotti kockao na Sardiniji odmarajući ključne prvotimce, no na kraju ga je spasio sjajno izveden slobodni udarac Milika u sudačkoj nadoknadi.

Ancelotti želi sva tri boda danas protiv SPAL-a.

– Volio bih da navijačima Božić čestita ekipa koja pobjeđuje. Nadam se da ćemo dočekati 2019. s bodovima. Obećavam kako ćemo imati maksimalno ozbiljan pristup. Imam na raspolaganju mladu i svježu ekipu koja može igrati na najvišem nivou, poručio je Carlo.

Nakon odmaranja ključnih prvotimaca na Sardiniji, protiv SPAL-a bi Ancelotti trebao od prve minute koristiti svoje najjače adute.

SPAL već više od dva mjeseca ne zna za pobjedu i gostovanje Napoliju dolazi im u najgorem mogućem trenutku.


Napoli je prema kladionicama izraziti favorit. Sudeći prema najavama, mogli bi danas gledati i golijadu u Napulju, a MOZZART na pobjedu Napolitanaca u oba poluvremena nudi odličnu KVOTU 2.20.

Na pobjedu Napolija i barem 3 gola na utakmici MOZZART je ponudio KVOTU 1.62.

Kvote za ONLINE igru te čekaju u Mozzartu! REGISTRUJ se na sajtu, UPLATI NA RAČUN (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!