Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

konkurencija u napadu

Hrvat stiže u Romu, može li Edinu Džeki uzeti mjesto?

edin dzeko

Kalinić je prošlog ljeta stigao u Atletico Madrid za 15 miliona eura, ali je od prve minute igrao u samo sedam utakmica i postigao dva gola

Hrvatski nogometaš Nikola Kalinić ove sedmice bi trebao potpisati za italijansku Romu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Vijest o transferu Kalinića u Rim su objavili brojni španski i italijanski mediji.

Kalinić je prošlog ljeta stigao u Atletico Madrid za 15 miliona eura, ali je od prve minute igrao u samo sedam utakmica i postigao dva gola.

Ovog ljeta trener Atletica Diego Simeone ga je otpisao i poručio mu da može potražiti novu sredinu.

U Romu bi 31-godišnji hrvatski napadač trebao stići na jednogodišnju posudbu, a italijanski klub će na kraju sezone moći otkupiti njegov ugovor za osam miliona eura.

Italijanski mediji navode da će Roma ovaj transfer i zvanično objaviti nakon što realizuje odlazak napadača Patrika Schicka u Leipzig.

Kalinić je karijeru počeo u Hajduku iz Splita, a kasnije je igrao još za Istru 1961, Šibenik, Blackburn Rovers, Dnipro Dnipropetrovsk, Fiorentinu, Milan i Atlético Madrid.

U dresu reprezentacije Hrvatske je upisao 42 nastupa i postigao 15 golova.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.