Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska pobijedila Meksiko u prijateljskom susretu

raketa slavlje vs meksiko

U drugom pripremnom susretu na američkoj turneji hrvatska nogometna reprezentacija je u Arlingtonu pobijedila Meksiko 1:0, a pogodak odluke zabio je Ivan Rakitić iz jedanaesterca u 62. minuti.

Nakon okršaja s Peruancima u Miamiju, koji je pripao Južnoamerikancima rezultatom 2:0, Hrvatska je zaključila svoje putovanje u Sjedinjene Američke Države utakmicom protiv Meksika u Arlingtonu, javila je Hina.

Bila je to tvrda i čvrsta utakmica sa čak 36 prekršaja. Meksiko je imao daleko veći posjed lopte (64/36), ali je hrvatska reprezentacija imala bolje prilike i mogla je uvjerljivije slaviti.

Bio je to šesti međusobni susret ovih dviju reprezentacija i četvrta pobjeda ‘vatrenih’. Zanimljivo, Hrvatska je sve četiri pobjede ostvarila u prijateljskim utakmicama, dok je Meksiko dobio oba službena ogleda.

Hrvatska je na stadionu NFL ekipe  Dallas Cowboysa nastupila bez Luke Modrića, Danijela Subašića, Marija Mandžukića, Ivana Perišića, Marcela Brozovića te Nikole Kalinića koje je selektor  Zlatko Dalić ranije pustio kući, pa su prigodu dobili igrači iz drugog plana.

Hrvatska će prije početka Svjetskog prvenstva odigrati još dvije prijateljske utakmice – 3. juna  protiv Brazila u Engleskoj, te 8. juna  protiv Senegala u Osijeku.

https://www.youtube.com/watch?v=-uufV8efh38