Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

treniraju u ljubuškom

Hrvatski stoper Domagoj Franjić na šestomjesečnoj posudbi u Čeliku

celik-borac

Nova imena na Bilinom polju su i povratnik iz Albanije Semir Bajraktarević, Sanin Klarić iz Sarajeva, Nikola Bjeloš iz Slavije iz Istočnog Sarajeva te Srbijanac Mile Vujašin

Dvadesetsedmogodišnji hrvatski stoper Domagoj Franjić novi je igrač Čelika, potvrdio je Feni sportski direktor zeničkog kluba Edin Prljača.

Franjić je u januaru prošle godine napustio bijeljinski Radnik te potpisao za češkog prvoligaša Slovačko, koji je jesenji dio u Fortuna ligi okončao na šestom mjestu.

– Franjić stiže na šestomjesečnu posudbu iz češke ekipe Slovačko, s kojom ima ugovor do ljeta naredne godine. Mi ćemo, međutim, nakon isteka posudbe imati pravo prvootkupa njegovog ugovora – kazao je Prljača, koji se priključio ekipi na pripremama u Ljubuškom.

Čelik od četvrtka trenira u Ljubuškom, a u nedjelju se priključio i zenički stoper Kenan Horić, koji je raskinuo ugovor s Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Nova imena na Bilinom polju su i povratnik iz Albanije Semir Bajraktarević, Sanin Klarić iz Sarajeva, Nikola Bjeloš iz Slavije iz Istočnog Sarajeva te Srbijanac Mile Vujašin.