Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Huligani otjerali Rakitića sa hrvatskog otoka Ugljana

rakitic – porodica

Reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić nakon samo dva dana napustio je Ugljan poslije napada huligana na vilu u zaseoku Čeprljanda koju je iznajmio.

Naime, u petak oko 13 sati na otok je stigla grupa od šest mladića koji su se uputili ispred vile. Odmah po dolasku počeli su kuću gađati kamenjem i pritom porazbijali sve prozore i vrata. U tom trenutku u kući je bio Rakitić s porodicom. Nakon što su sve porazbijali pobjegli su u nepoznatom smjeru, a jedan huligan je čak pozivao ostale da provale u kuću, piše Dnevnik.hr.

Uspaničeni Rakitić odmah je reagirao i u roku od pola sata gliserom napustio otok na kojem su ga, dodajmo, ostali mještani oduševljeno dočekali. Čak se i TZ Ugljana pohvalila da ima slavnog gosta, no zvijezda Barcelone će odmor pamtiti po sramotnom napadu.

Policija je potvrdila kako je jučer oko 14 sati prijavljeno da je na objektu u vlasništvu trgovačkog društva razbijeno staklo, no vlasnik se nije izjasnio o materijalnoj šteti. U policiji zasad nisu mogli kazati ko je za vrijeme izgreda bio u kući, javlja HRT.

https://www.instagram.com/p/BHP9WyNAu2W/