Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

seria a

I to smo dočekali: Pogledajte reakciju Ronalda kad je zamjenjen 20 minuta prije kraja

New Project (71)

U zadnjih pet minuta gledali smo pravu dramu

Juventus je u dramatičnoj utakmici pretposljednjeg kola Serie A s 3:2 pobijedio prvaka Intera i tako je uoči zadnjeg kola zadržao šanse za plasman u Ligu prvaka iduće sezone.

Juve je otišao na odmor s prednošću 2:1, da bi se u nastavku grčevito branio, posebno nakon što je u 55. minuti ostao s deset igrača jer je zbog dva žuta kartona vani morao Betancour.

U 70. minuti trener Pirlo je odlučio i igre izvaditi Ronalda. Inače bi Portugalac u takvim situacijama protestirao, negodovao i bunio se. No, sada je ohrabrio Moratu koji je ušao umjesto njega i pozdravio se s Pirlom prije nego li je sjeo na klupu.

U zadnjih pet minuta gledali smo pravu dramu. Inter je zabio, ali je sudac tražio VAR da provjeri je li sve bilo čisto i je li je Lukaku faulirao Chiellinija. Nakon pregleda snimke priznao je gol Belgijancu, a Chiellini je požutio.

U 88. minuti je Ivan Perišić napravio faul za još jedan penal, barem je tako mislio sudac utakmice, a Cuadrado je bio siguran s bijele tačke. Igrači Intera su protestirali smatrajući da nije bilo govora o penalu za Juve. Pogledajte i procjenite sami ko je koga udario…