Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

I u Parizu će se smijati kad vide usporenu snimku situacije na koju se žale (VIDEO)

rm – psg

“Dosta je bilo! Nakon onoga s Barcelonom prošle sezone sada i ista priča i ove s Realom, kojem je pomogao sudac. Sumnjiv je bio prekršaj prije trećeg gola, a rekli su mi i da je Sergio Ramos igrao rukom. Uglavnom, nismo imali iste kriterije i UEFA mora reagirati”, bjesnio je nakon poraza (3:1) u Madridu prvi čovjek PSG-a Nasser Al-Khelaifi.

Međutim, iako se činilo da je Ronaldo uoči trećeg gola koji je postigao Marcelo, napravio prekršaj nad Presnelom Kimpembeom, usporena snimka tvrdi sasvim suprotno – da je stoper gostiju pokušao simulirati prekršaj, prenosi Index.hr.

Na snimci se jasno vidi da Ronaldo nije dotaknuo stopera, koji se bacio, a onda vrlo brzo ustao kad je vidio da italijanski sudac Gianluca Rocchi nije dosudio prekršaj za francuskog predstavnika jer je bio savršeno postavljen i očigledno je vidio cijelu situaciju.

Također, brojni sudački eksperti tvrde da je Italijan donio dobru odluku jer nije dosudio penal za PSG u drugom poluvremenu. Nakon udarca Adriena Rabiota lopta je pogodila Sergija Ramosa u ruku, koja je pak bila blizu tijela i nije postojala nikakva namjera, što je priznao i sam kapetan Reala.

“Jeste, pogodila me je lopta, ali prije toga u tijelo. Svakako nije mogao biti penal jer nije bilo nikakve namjere, niti sam podignuo ruku da zaustavim udarac, već me je pogodila”, naglasio je Ramos.

No, to nije sve. Mnogi navijači Reala vjeruju kako je PSG drugo poluvrijeme trebao igrati s igračem manje. Giovani Lo Celso je u 25. dobio žuti karton, a u 44. minuti lijevom rukom povukao Tonija Krossa s leđa u šesnaestercu i skrivio penal. Da je htio, Rocchi mu je lako mogao pokazati drugi žuti karton, što bi značilo i crveni, ali je mladi Argentinac preživio i igrao do 84. minute kada ga je zamijenio Julian Draxler.