Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

objasnio nakon utakmice

Ibra je krvavog lava planirao objaviti u februaru, ali…

ibraaa (1)

Nakon utakmice Ibrahimović je objasnio zašto je proslavio tom slikom, ali i otkrio da je ona trebala biti objavljena puno ranije

Zlatan Ibrahimović zabio je oba gola u pobjedi Milana nad Interom (2:1) u gradskom i derbiju četvrtog kola Serie A.

Međutim, kako je to sa Zlatanom čest slučaj, nakon meča više se priča o njegovim eskapadama na društvenim mrežama nego o potezima na terenu, koliko god oni bili sjajni.

Ibra je, naime, trijumf u jednom od najvećih svjetskih derbija na svojim profilima proslavio objavom fotografije lava, ali ne bilo kakvog, nego onog potpuno umazanog krvlju.

Krvavi lav koji gleda u pravcu kamere koja ga je uhvatila u takvom trenutku je brutalna scena kojom je Zlatan oduševio milione pratitelja.

Njegova objava ubrzo je postala viralna.

Fame

Objavljuje Zlatan IbrahimovićSubota, 17. listopada 2020.

Nakon utakmice Ibrahimović je objasnio zašto je proslavio tom slikom, ali i otkrio da je ona trebala biti objavljena puno ranije:

“Ja sam kao taj lav. Želio sam objaviti tu sliku nakon prošlog milanskog derbija. Bilo bi sjajno da sam tada to napravio nakon prvog poluvremena, ali ne i nakon završetka utakmice, hahahaha. Međutim, sačuvao sam je i stavio sa strane do prve sljedeće prilike. Ona je sad došla na red.”

Podsjećamo, prvo poluvrijeme posljednjeg Derbyja della Madonnina, koji se igrao u februaru, završilo je sjajno za Milan. U posljednjih pet minuta prvog dijela Rebić i Ibrahimović zabili su za vodstvo Milana 2:0. Početkom drugog dijela Brozović je golom počeo veliki preokret Intera za pobjedu 4:2.