Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SERIJA A

Ibra se konačno vratio, i odmah je hit na društvenim mrežama

Gojak odigrao prvih 45 minuta za goste, ali je zamijenjen na poluvremenu

Fudbaleri Milana stigli su do 12. pobjede ove sezone i odmakli na četiri boda gradskom rivalu Interu. Nakon poraza od Juventusa u prošlom kolu, večeras su slavili na San Siru protiv Torina s 2:0.

Pogađali su Rafael Leao u 25. minutu i Franck Kessie 36. minutu.

U redove Milana vratio se Zlatan Ibrahimović, koji je i prije nego je ušao na teren, uspio je privući pažnju fudbalskih fanatika širom svijeta. Naime, kamere su tokom zagrijavanja Ibrahimovića, snimile detalj svojstven samo njemu. Pogledajte o čemu se radi…

Ibrahimović je nakon jednoipomjesečne pauze u igri proveo posljednjih pet minuta ušavši umjesto Leaa.

Torino je večeras prekinuo niz od četiri utakmice bez poraza i sada sa istim broj bodova kao Parma (12) zauzima pretposljednje mjesto na tabeli.

Reprezentativac BiH Amer Gojak odigrao je prvih 45 minuta za goste, ali je zamijenjen na poluvremenu (ušao Karol Linetty).

Derbi kola na programu je sutra kada Inter stiže u goste Romi. Gosti su blagi favoriti na kladionicama. MOZZART na pobjedu Intera nudi kvotu 2,55, dok je trijumf Rome 2,70. Obje ekipe su u svakoj od posljednih pet utakmice zabile barem jedan gol, a da će to uspjeti i ovaj put kvota je 1,53.

Ukoliko ste ljubitelj sportskog klađenja, kompletnu ponudu MOZZART-a na veliki derbi na Olimpicu možete pogledati OVDJE!

Standings provided by SofaScore LiveScore