Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

MLS

Ibra zatrpao mrežu ljutitog rivala i okončao diskusiju o najboljem igraču lige (VIDEO)

ibra

Meč je imao posebnu draž, jer su upravo kapiteni ekipa Vela i Ibrahimović imali verbalni okršaj putem medija o tome ko je najbolji igrač lige

U gradskom derbiju Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy viđeno je ukupno šest pogodaka, a najviše pažnje su privukli Zlatan Ibrahimović i Carlos Vela, najbolji igrači obje ekipe.

Ibrahimović je vodstvo Galaxyju donio nakon minutu i 47 sekundi nakon što je lijepo pogodio lijevom nogom. Izjednačenje LA-u je donio Blessing u 12. minuti, već u 15. minuti sjajni Zlatan vraća prednost svom timu nakon što je predriblao golmana.

Samo minutu kasnije je Pavon povisio na 3:1, a u prvoj minuti nadoknade prvog poluvremena Blessing svojim drugim pogotkom smanjuje na 3:2.

U drugom poluvremenu je viđen samo jedan pogodak, a postigao ga je kapiten LA-ja Vela u 53. minuti za 3:3. Osam minuta kasnije je zamijenjen te je zbog nezadovoljstva bacio kapitensku traku. Ipak, njegov pogodak je ujedno i ovjerio konačan rezultat 3:3.

Meč je imao posebnu draž, jer su upravo kapiteni ekipa Vela i Ibrahimović imali verbalni okršaj putem medija o tome ko je najbolji igrač lige. Obojica tvrde da su to upravo oni, a javnost je podijeljena.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.