Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ibrahimović na Twitteru objavio sa kojim klubom bi želio igrati Ligu prvaka

Zlatan-Ibrahimovic-1

Švedski Malmö sinoć je kod kuće bio bolji od škotskog Celtica (2:0) i tako izborio Ligu prvaka drugu godinu zaredom. Taj veliki rezultat je među ostalima oduševio i Zlatana Ibrahimovića koji je na svojem Twitter profilu objavio komentar u kojem kaže kako bi volio iskusiti Ligu prvaka u dresu kluba u gdje je započeo svoju nogometnu karijeru.

S obzirom kako mu je propao transfer u Milan koji je ovog ljeta u svoje redove već doveo kolumbijskog napadača Carlosa Baccu, a nedavno je stigao i ‘zločesti dečko’ italijanskog nogometa, Mario Balotelli, izgledi da se Zlatan vrati na ‘čizmu’ su vrlo mali.

Takav razvoj situacije mogao bi ići u korist Šveđanima koji su se opasno zagrijali za Ibrahimovića, ali opet, teško je za vjerovati kako bi se Zlatan već sada odlučio na takav potez s obzirom kako je u njegovim nogama ostalo još puno dinamita i priča o povratku u rodnu domovinu zasada je vrlo tanka. Ipak, kada su u pitanju ludi transferi treba biti na oprezu jer u današnjem svijetu novca svašta je moguće.