Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nogometna zvijezda

Ibrahimović: Napadali ste me zbog njega, a sad mu ližete dupe

ibrahimovic ss milan

“Ja sam 2018. godine govorio da Benzema zaslužuje mjesto u reprezentaciji i vi novinari ste me napali. Šta sad kažete? Sad ližete Benzemino dupe! Ne bojim se ovih riječi”, rekao je legendarni švedski nogometaš pa prokomentirao mlade nogometaše

Zlatan Ibrahimović u intervjuu za francuski Canal+ govorio je između ostalog o Karimu Benzemi, nogometašu koji je nedavno osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. Benzema je nakon skandala oko ucjenjivanja saigrača Mathieua Valbuene šest godina bio izvan reprezentacije, u koju je vraćen prošle godine.

“Ja sam 2018. godine govorio da Benzema zaslužuje mjesto u reprezentaciji i vi novinari ste me napali. Šta sad kažete? Sad ližete Benzemino dupe! Ne bojim se ovih riječi”, rekao je legendarni švedski nogometaš pa prokomentirao mlade nogometaše.

“Mame i tate nogometaša nove generacije misle da su zvijezde. Daju intervjue za novine, ali što oni misle da su? Začepite usta i ostanite gdje vam je mjesto. Vaš sin treba raditi i biti discipliniran.”