Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Ibrahimović: Nemam dobar odnos sa Van Gaalom

24/07/2015

Zlatana Ibrahimovića svakodnevno se seli iz PSG-a. Interes za njega pokazali su Milan  i navodno Manchester United. A upravo je u razgovoru za Sports Illustrated Šveđanin progovorio o svom odnosu sa sadašnjim trenerom vragova Louisom van Gaalom. Zajedno su surađivali još u Ajaxu, ali očito je bilo nesuglasica.

“Naš odnos nije dobar. On je bio direktor u Ajaxu, a način na koji radio je daleko od onoga kako ja nešto radim. Ali s kim god moram raditi, radim to kao profesionalac, kao i on. Puno se sukoba tu dogodi, ali to na neki način volim”, rekao je Ibra.

Puno izglednije od Uniteda je da će Ibrahimović jednog dana igrati u MLS-u.

“Definitivno bih volio jednog dana zaigrati u MLS-u. Bilo bi to sjajno iskustvo. Nogomet je sve bolji u SAD-u, razvija se iz dana u dan, a ja želim da jednog dana bude na razini evropskog”, rekao je Šveđanin za Yahoo Sports pa nastavio:

“Mnogi igrači žele doći ovdje. Možda ne u početku karijere. Ja ne želim doći ovdje zbog mog imena. Ako dođem, želim donijeti rezultat. Ili neću doći. Uvijek igram da osvajam trofeje. To je moj posao.”

“U kojem klubu želim igrati? Ne, to ne mogu reći”, zaključio je Ibra.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.