Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Fudbal

Ibrahimović žali što čitav Malme ne može stati na stadion

28/08/2015

Napadač Paris Saint-Germaina (PSG) Zlatan Ibrahimović je imao veliku želju da igra utakmice Lige prvakau Malmeu, gradu u kojem je rođen i ta želja mu se ispunila jer će PSG igrati u istoj grupi sa švedskim klubom.

Ibrahimović je u utorak čestitao svom bivšem klubu plasman u Ligu prvaka napominjući kako bi ponovo volio igrati utakmice u tom gradu.

Žrijeb je jučer odlučio da PSG bude u grupi upravo sa Malmeom, Real Madridom i Shakhtar Donetskom.

Malme će utakmicu s PSG-om igrati 25. novembra na svome stadionu kada će Ibrahimović zaigrati pred publikom koja ga neizmjerno cijeni i poštuje.

Ibrahimović je izjavio za francuske medije kako je sretan što će igrati pred publikom u Švedskoj.

“To je najbolja stvar koja je mogla da se desi. Mnogo toga sam iskusio tokom svoje fudbalske karijere, a ovo će biti jedan od tih posebnih trenutaka. Bio mi je san da igram Ligu prvaka u Malmeu. Šteta je što cijeli Malme neće moći da stane na stadion, ali garantujem da će se buka sa stadiona čuti u cijelom Malmeu. Stižem!”, rekao je Ibrahimović.

Portal švedskog kluba je pao nakon vijesti da će Ibrahimović, koji je počeo karijeru u švedskom klubu, igrati ponovo u Malemu sa PSG-om u Ligi prvaka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.