Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Igrač od 105 miliona eura postao predmet sprdnje (VIDEO)

pogba444

Paul Pogba, najskuplji nogometaš u historiji Manchester Uniteda (1o5 miliona eura), u posljednje vrijeme očajan je na terenu i izvan njega.

Ističe se javnim kritiziranjem trenera Josea Mourinha i posljedičnim gubljenjem kapitenske trake, kreveljenjem na društvenim mrežama dok mu klub u Liga kupu ispada od drugoligaša i očajnim igrama u Premier League, prenosi Index.hr.

Alan Shearer, velikan engleskog nogometa, ovako je govorio o njemu prije nekoliko dana: “On je najskuplji igrač u historiji Manchester Uniteda. Kažite to u sebi i onda samo zastanite i prisjetite se svih velikana koji su igrali za taj klub. Usprkos tome što je svjetski prvak, Pogba nije dostojan očistiti kopačke igrača koji su doista zaslužili mjesto u povijesti Old Trafforda.”

United je na domaćem terenu odigrao samo 0:0 s Valencijom u Ligi prvaka, što mu je već četvrta utakmica zaredom bez pobjede.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=0RV7-D4w4tE

Kako je Manchester igrao na tom susretu dovoljno će reći to što je najgledaniji potez Pogbin pokušaj zaustavljanja prodora protivničkog igrača Piccinij.

Posebno porazno po Pogbu, ali i indikativno o tome što o njemu misle navijači, to je da su nakon njegovog samopovreživanja, koje nije izgledalo nimalo bezazleno, tribine Old Trafforda pucale od smijeha. Iste reakcije preplavile su i društvene mreže.